hero

ONS VERHAAL

ONTDEK DE MISSIE EN VISIE VAN DISSPLAY ONLINE

HOE HET ALLEMAAL BEGON...

Na jarenlang gewerkt te hebben bij verschillende internetbureaus werd het tijd een eigen bedrijf te starten. Een bedrijf met een unieke visie en missie op het internet anno 2015. De plannen werden gesmeden en in 2015 is Dissplay Online in Nederland opgericht.

Bij de oprichting was al meteen duidelijk waar de visie en focus lag van het bedrijf. "Dissplay Online gaat er voor zorgen dat bedrijven op een professionele manier online gevonden worden." Door goede service en support is een website of e-mailcampagne voor iedereen toegankelijk. Uniek ten opzichte van andere internetbureaus biedt Dissplay Online abonnementen aan, waardoor het voor ieder bedrijf (zowel klein als groot) mogelijk is om een geweldig online profiel te creëren. Tot op de dag van vandaag is de missie om online vooruitstrevend te blijven en bedrijven dat te kunnen bieden wat voor hun nodig is.

Met internationale krachten probeert Dissplay Online niet alleen in Nederland maar in meerdere landen invloed uit te oefenen om het internet mooier te maken. Heb jij tips om Dissplay Online te verbeteren, dan zijn deze meer dan welkom. Laat dit weten via tips@dissplay.nl

Wat klanten zeggen.

Bekijk wat tevreden klanten zeggen over ons!