hero

WEBSITES

ZONDER WEBSITE HOOR JE ER NIET MEER BIJ

WIJ WERKEN MET ABONNEMENTEN

Als je een nieuw bedrijf start heb je tegenwoordig een website nodig, dit is een grote investering en daar zit je niet op te wachten. Toch heb je het nodig om reclame te maken en klanten aan te trekken. Dissplay online biedt daarom verschillende abonnementen aan die je zelf kunt samenstellen. Hierbij hoef je niet direct groot te investeren maar betaal je een maandelijks bedrag. Handig voor als je krap bij kas zit of net begonnen bent. Zodra je abonnement afloopt wordt het stilzwijgend verlengd, met een opzegtermijn van een maand. Ook is na die tijd de kans om een nieuwe template uit te kiezen. Je wilt tenslotte met de tijd mee gaan en blijven vernieuwen. Uiteraard geldt dit niet alleen voor mensen die een nieuw bedrijf starten maar doen wij ook redesigns van bestaande websites. Dit concept is vergelijkbaar met een mobiele abonnement.

Stel hier zelf je abonnement samen.

IN 3 STAPPEN EEN PROFESSIONELE WEBSITE

Samenstellen

Geef je voorkeur (Wordpress, custom of webshop) door en hoeveel pagina's wij in eerste instantie moeten inrichten (dit is zelf verder uit te bereiden).

Inrichten

Nadat je een abonnement hebt samengesteld stellen wij een prijs voor. Wanneer dit goedgekeurd is kiezen wij een template wat bij jou past geheel in de huisstijl die je aan ons doorgeeft.

Promoten

Zodra het geraamte staat kan je zelf aan de slag met foto's en teksten voor de website. Als dit ook af is kan je beginnen met het leukste gedeelte van het proces, je website promoten!

MOGELIJKHEDEN

Abonnementen

Betaal je website in 1x of in stukjes. Kies het abonnement wat binnen jou budget past. Is je contract afgelopen kan je kiezen voor een nieuw abonnement of hij wordt stilzwijgend verlengd.

Google Analytics

Achter elke website plaatsen wij Google Analytics waarbij je eenvoudig de bezoekersstatistieken van je website kunt bijhouden.

Wordpress

Wordpress is het grootste open source framework waar iedereen mee kan werken. Beheer zelf je website en binnen een korte tijd heb je een professionele website staan.

Website Op Maat

Wil je gebruik maken van onze kennis en samen een website op maat maken met ons eigen cms dan kan dat natuurlijk ook. Dit vergt wel meer tijd en dus ook geld.

Webshops

Altijd al een eigen webshop willen beginnen? Kies dan een passend abonnement en start vandaag nog met je eigen webshop!

Klantenservice

Onderscheiden in je vakgebied ligt vaak aan de service die je levert. Met onze chatsoftware kun je vragen van klanten direct online beantwoorden.

Social Media

Een bedrijf die geen gebruik maakt van Social Media loopt een hoop mis! Zorg dat je actuele informatie deelt op je facebook om zo aandacht te krijgen van je klanten.

Nieuwsbrief volgers

Zorg dat je klantenkring groter wordt en laat ze via de website inschrijven voor de nieuwsbrief.

Responsive

Alle websites van Dissplay zijn responsive en is dus op elk device goed te bekijken. Bovendien kom je hoger in Google te staan wanneer je een responsive website hebt.

BEKIJK ENKELE TEMPLATES